Results not found

По вашему запросу ничего не найдено

Попробуйте отредактировать запрос и поискать снова

Офисная жизнь

Интервью с работодателем: начало карьеры с Бритиш Американ Тобакко Украина

Article Thumbnail

Компанія «Бритіш Американ Тобакко Україна» вже понад десять років надає можливість найкращим випускникам країни розпочати свою кар’єру, прийнявши участь у Global Management Trainee Programme. Програма триває два роки, протягом яких кожен менеджмент-стажист має індивідуальний план розвитку, який відображає ротації в основних підрозділах обраного відділу та надає можливість поїхати у міжнародне призначення в одне з представництв Бритіш Американ Тобакко Груп. Одним з учасників програми є Сергій Ткаченко – менеджмент-стажист на Виробництві.

– Чим Вас зацікавила Global Management Trainee Programme? Чому вирішили податись?

– Після закінчення університету я хотів працювати у міжнародній компанії. Ключовим фактором, що зацікавив мене у програмі, була можливість ротацій у декількох відділах виробництва, в тому числі міжнародне призначення.

Також мені сподобалось, як був побудований процес відбору. Завдання були достатньо складними, але в той же час цікавими, тому хотілося їх успішно вирішити. Цікаво, що друге інтерв’ю з HR бізнес-партнером я проходив по Скайпу, оскільки в той час закінчував навчання у Швеції.

– Розкажіть про Ваші враження, коли Ви тільки приєднались до компанії. Що Вас вразило найбільше?

– З першого дня я був приємно вражений тим, скільки часу та уваги приділяє компанія розвитку менеджмент-стажистів. Протягом перших трьох тижнів у компанії ми провели по одному тижню в київському офісі, на фабриці в Прилуках та з торгівельними командами в регіонах, де нам розповідали про стратегію компанії, про наші продукти, про комерційні та виробничі процеси. Також приємно здивував той факт, що менеджмент-стажистам відкриті усі двері, і можна знайти відповідь на будь-яке питання.

– Що було не так в порівнянні з вашими очікуваннями?

– Найбільшим відкриттям для мене було розуміння того, наскільки високотехнологічним є процес виробництва наших продуктів. Коли вперше бачиш швидкісні сигаретні машини, що здатні виробляти 12000 сигарет або 600 пачок у хвилину, думаєш «Це фантастика!». Також вражає, як швидко змінюється фабрика в Прилуках. Зміни помітні неозброєним оком: постійно з’являється нове обладнання, впроваджуються сучасні технології та покращуються умови праці. Тому фабрика є дуже цікавим та комфортним місцем для роботи.

– Що Вам найбільше запам’яталося за час Вашого перебування в програмі?

– Рік на програмі був надвзичайно насиченими і пролетів так швидко, що виділити щось конкретне дуже важко. Проте серед купи спогадів, відкритів та досягнень я би виділив: можливості та людей.
Програма менеджмент-стажистів – це можливість реалізувати себе, адже під час програми МТ приймають участь у багатьох проектах і безпосередньо впливають на їх реалізацію. Мені приносить неймовірне задоволення – бачити результати власної роботи. Тому я дуже тішуся, коли бачу продукцію ВАТ і знаю, що я причетний до вибору конкретного дизайну, до вчасного запуску та до побудови процесів, пов’язаних з цим продуктом. В той же час, жодне досягнення неможливе без злагодженої роботи усіх відділів. І варто сказати, що у нас в ВАТ працює величезна кількість прекрасних людей, частина з яких стала моїми близькими друзями.

– Чи порадили б Ви своїм знайомим подаватись на програму? Якщо так, чому саме?

– Я вже рекомендую своїм знайомим МТ-програму. Вважаю, що дана програма — це прекрасна можливість для особистого та професійного розвитку. З однієї сторони, у менеджмент-стажистів є можливість обирати напрямок свого розвитку, а компанія підтримує нас у цьому. З іншої сторони, перед МТ ставлять амбітні цілі та залучають до дуже цікавих проектів. Мені здається, що найкращою рекламою програми є те, що більшість у керівництві ВАТ Україна — це колишні менеджмент-стажисти.

– Як тобі робота і життя в Прилуках?

– Знаю, що для багатьох потенційних менеджмент-стажистів одим з переживань є те, що фабрика знаходиться у невеликому місті. Тут варто зрозуміти, що це світова практика — розміщувати фабрики поза межами мегаполісів. Тому, якщо ви бажаєте збудувати кар’єру на виробництві, не варто одразу розраховувати на роботу в Парижі або Нью-Йорку.

В той же час, у Прилуках є усі умови для дозвілля та заняття спортом. На фабриці дружній колектив, проводяться кіновечори, у спортзалі регулярно проходять тренування та спортивні змагання. Якщо ж ви, як і я, полюбляєте гучні концерти, Лігу чемпіонів або спонтанні подорожі – всього дві години на авто – і ви в центрі Києва.

Наразі аплікаційний період на Global Management Trainee Programme в Бритіш Амерікан Тобакко відкрито у функції Виробництва та Маркетингу! Подавайте свою аплікаційну форму – це ваш квиток у подорож побудови стрімкої кар’єри у міжнародній компанії!


Источник: hr-portal.ru